Skip to main content

Despre adăpost

Situat la ieșirea spre comuna Feliceni din Odorheiu Secuiesc, pe locul fostului depozit de deşeuri, adăpostul poate găzdui până la 70 de câini, având o suprafață totală de 2.000 mp și 40 de canise.

Adăpostul este deschis în timpul săptămânii între orele 10 și 18, dar este disponibil pentru adopție şi în alt interval orar, în urma unei înțelegeri prealabile.

Misiunea noastră

1. Misiunea principală a adăpostului este de a oferi un adăpost confortabil și sigur pentru câinii vagabonzi care trăiesc pe străzi. Aceștia se pot odihni și reîncărca, pot socializa și învăța în timp ce așteaptă, ca stăpânii lor să îi găsească sau să se alăture unei noi familii.

2. Pe lângă hrană adecvată și îngrijire medicală la adăpost, câinilor li se oferă pregătire pentru integrare, pentru a-i pregăti pentru procesul de adopție. Suntem prezenți și pe diverse rețele de socializare, unde ne puteți urmări și dumneavoastră. Personalul adăpostului face tot posibilul pentru ca animalele să se simtă confortabil, dar nimic nu poate înlocui dragostea unui stăpân sau a unei familii!

3. Acestea beneficiază de un control medical complet și îngrijire în funcție de starea lor de sănătate, vaccinări, deparazitare și identificare prin cip electronic. De asemenea, sunt sterilizate înainte de a fi oferite spre adopție pentru a evita suprapopularea și a reduce riscul de abandon..