Despre adăpostul de câini fără stăpâni
Adăpostul de câini fără stăpân din Odorheiu Secuiesc este operat de administrația locală din 2015. În prezent, adăpostul aflat pe strada Rákóczi Ferenc nr. 78, are în total 18 cuști mai mici sau mai mari, asigurând astfel adăpostarea a până la 25 de câini. Înființarea unui adăpost nou, de ultimă generație la periferia orașului, lângă vechiul depozit de deșeuri este în curs de desfășurare.

Activitățile desfășurate la adăpost includ capturarea, supravegherea completă, îngrijirea veterinară și adopția câinilor fără stăpân din oraș.

În plus față de alimentația și îngrijirea medicală adecvată, câinii beneficiază de un program de formare pentru integrare, ceea ce contribuie la pregătirea procesului de adopție. Câinii care urmează să fie adoptați vor primi toate vaccinările, chip-urile și îngrijirea de specialitate necesară în conformitate cu normele aplicabile.
ésben részesülnek, ami az örökbefogadási folyamat előkészítésére szolgál. Az örökbe adandó kutyák az előírásoknak megfelelően minden oltást, chipet és szükséges szakellátást megkapnak.

Scopul principal este promovarea adopției și stimularea importanței acesteia.